Micro Needle Roller therapie

Bij Micro Needle therpapie worden er rollers met naaldjes gebruikt. De medische micro needle rollers bevat honderden minuscule naaldjes waarmee de onderlaag van de huid gestimuleerd wordt te gaan vernieuwen.

De Micro Needle Roller behandeling maakt duizenden microscopische perforatiec en kanaaltjes in de huid. Deze micro openingen zetten uw eigen fibroblasten aan tot aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. De Micro Needle Roller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen.

De Micro Needle Roller behandeling helpt ook voor de effectieve opname van werkzame stoffen uit crèmes en dergelijke tot 200 keer groter dan bij normaal gebruik. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6-8 weken op zijn top komen. Voor het optimale resultaat we adviseren 3-4 behandelingen.
De behandeling bestaat uit:

Start met een intensive reiniging van uw huid.
Hierna begint behandeling met de roller, daarna zal de huid gereinigd worden en dan wordt er een voedende serum, en een kalmerende masker aangebracht, inclusief een decolleté massage.

Eerste behandeling, (inclusief aanschaf persoonlijk Micro Neelde Roller)
Duur 60 min.                                        € 130,00


Vervolg behandeling
Duur 60 min.                                        €  85,00


Kuurbehandelingen (total van 4 behandelingen)
Duur 60 min.  (per behandeling)        € 379,00
Schoonheidssalon
Voor aanbiedingen volg onze facebook!