Definitieve ontharing met E-light (IPL+RF)

Wij werken met E-light (IPL + RF), een van de modernste apparaten voor definitieve ontharen, die 3 geavanceerde technologieën combineert:

1. Intense Pulsed Light (IPL)
2. Radio Frequentie (RF)
3. Skin contact cooling

IPL staat voor Intense Puls Licht. IPL is een ontharingstechniek door middel van een flitslamp. De sterke lichtbundel dringt tot in de haarwortel door. De energie die hieruit voorkomt, wordt door het pigment van de haar in de wortel geabsorbeerd en daarna omgezet in warmte. Door deze hitte wordt de haarwortel en de voeding ervan vernietigt.

RF staat voor Radio Frequentie (RF). Door de RF functie, kunnen wij tot dieper in de huidlaag komen terwijl er minder energie voor nodig is in vergelijking met een standaard IPL apparaat.
De blonde haren die met alleen IPL niet te behandelen zijn omdat zij geen pigment bevatten, worden door de RF functie verwarmd, de verwarmde haar absorbeert het licht van het IPL en wordt dus extra verhit. Hierdoor kunnen wij ook de zachte, dunne, grijze haren goed behandeld worden, wat bij andere IPL apparaten niet het geval is.
Ook een donkere huid is met deze functie goed te behandelen. Met alleen IPL kan er geen hoge instelling gebruikt worden, waardoor het niet veel effect zal hebben. Met de RF functie kunnen nu ook mensen met een donker huidtype behandeld worden.

De “skin contact cooling” functie staat voor het gebruik van saffier glas waardoor de warmte beter geleid en de behandelplaats wordt beter afgebakend. Dus in tegenstelling tot andere IPL apparaten, minder energie op de huid, 100% pijnloos, en een beter resultaat!

Schoonheidssalon