Definitieve ontharing met E-light (IPL+RF)

Heeft U genoeg van het scheren, het pijnlijke harsen ? Dan hebben wij de oplossing voor U!

Intake gesprek

Wanneer u interesse heeft in permanent ontharen kunt u een gratis en vrijblijvend intake gesprek inplannen door contact met ons op te nemen. Hier worden een aantal testflitsen gedaan om te kijken hoe uw huid reageert. Verder kunt u ervaren hoe permanent ontharen aanvoelt en bepalen of het iets voor u is.

Wij werken met E-light (IPL + RF), een van de modernste apparaten voor definitieve ontharen, die 2 geavanceerde technologieŽn combineert:

IPL staat voor Intense Pulsed Light, het is een ontharingstechniek door middel van een flitslamp. De sterke lichtbundel dringt tot in de haarwortel door. De energie die hieruit voorkomt, wordt door het pigment van de haar in de wortel geabsorbeerd en daarna omgezet in warmte. Door deze hitte wordt de haarwortel en de voeding ervan vernietigt.

RF staat voor Radio Frequentie, door de RF functie, kunnen wij tot dieper in de huidlaag komen terwijl er minder energie voor nodig is in vergelijking met een standaard IPL apparaat.
Hierdoor kunnen ook de blonde, grijze, zachte, & dunne haren goed behandeld worden.
Ook een donkere huid is met deze functie goed te behandelen.

Voordelen

Het voordeel van IPL+RF ontharen is dat meerdere haren tegelijk behandeld kunnen worden. Hierdoor is ontharen een relatief kort proces en kunnen grote gebieden makkelijker behandeld worden. Bovendien wordt de IPL techniek als (relatief) pijnloos ervaren.

Relatief kort proces
Geschikt voor grote oppervlakken
Wordt ervaren als pijnloos
Minder duur dan laser ontharen met vergelijkbare resultaat.

Voor meer uitgebreid uitleg click op deze link.
Schoonheidssalon
Voor aanbiedingen volg onze facebook!